FIFA-TURNERING PÅ NEON!

Vi kjører ny FiFa-turnering for spillere (13-18 år) i Drammen!
Premien er gavekort på XXL ⚽️.
Du må registrere deg på gamer.no for å kunne delta online.
Turneringnavn: NEON FIFA 2021
Påmeldingsfrist: 30. Januar 2021 klokka 12:00 ⚽️

Det er 16 plasser! Det blir 4 grupper med 4 personer i hver gruppe. De to beste fra hver gruppe går videre til sluttspill. Kampene blir satt opp automatisk og spillerne står selv ansvarlig for å følge med på turneringstreet slik at du er klar når du får motstander og tidspunkt.. Turneringen gjennomføres med dobbeltutslag’metode (H/B)..Dersom du ikke får kontakt med motstanderen din innen 15 minutter etter kampstart rapporteres dette. Bruk admim knappen på kampsiden. Avbrytes av kamp eller ikke møte opp til kamp kan føre til walkover-tap.. Hvis du lurer på noe mer, så kontakt oss i DM 🥳⚽️

Siste nytt
audience, crowd, event

Testinnlegg 5 – så det holder ikke

Testinnlegg 4 – så det holder ikke

Testinnlegg 3 – så det holder ikke

Testinnlegg 2 – så det holder ikke

Testinnlegg 1

Sjekk ut våre møteplasser

Hopp rett ned til innholdet